PINK DAY ZAGREB – Be WOW Drink PINK!

pinkdaylogo1

4. Međunarodni Festival ružičastih vina – 19.03.2016, Muzej Mimara Zagreb

13:00h – 19:00h

Udruga Women on Wine/WOW već četvrtu godinu zaredom organizira Pink Day, Međunarodni festival ružičastih vina. Ove godine Festival će se održati 19. ožujka u prostoru Muzeja Mimara te će okupiti sve zajedno oko stotinu najboljih proizvođača ružičastih vina i pjenušaca, a u okviru Festivala u Festivalu – Green in Pink – proizvođača ekstra djevičanskog maslinovog ulja iz Hrvatske i inozemstva. Pripremljena su brojna iznenađenja, edukativne radionice, susreti s vinarima i maslinarima. Ove godine „pink“ ozračje će biti sjajnije nego ikada pa rezervirajte 19. ožujka za Pink Day i sebi najdražu nijansu ružičaste boje.

 

Kao svake godine, festival već tradicionalno ima i humanitarni karakter. Na sam Dan žena, 8. ožujka, održao se “Pink Tuesday”, u prostoru vidikovca Zagreb 360° (Zagreb Eye), s početkom u 18 sati. Ove godine nositelj akcije bila je humanitarna organizacija Dora kroz program „Budi primjer“. Dora obilježava već 25 godina djelovanja na području skrbi o djeci i mladima. Prikupljale su se donacije za financijsku potporu mladoj djevojci s izvanrednim akademskim uspjehom, Ivani Paladin koja je prošla Dorin izborni proces. Ivana Paladin ima 24 godine i dolazi iz Sinja. Na Agronomskom fakultetu diplomirala je smjer fitomedicinu, a u međuvremenu upisuje još jedan smjer, vinarstvo i vinogradarstvo. Na oba smjera Ivana je među najuspješnijim studentima. Vinarstvo je upisala jer ljubav prema vinu gaji još od malih nogu. Jednog dana Ivana bi željela biti dio velikog vinskog svijeta, kao i dati svoj doprinos razvoju vinske kulture u Hrvatskoj. Uz Udrugu WOW podršku akciji dale su Lions Klub „Zrinjevac“ i organizacija poslovnih žena Zonta klub Zagreb.

 

Iako postoji barem deset razloga zašto bi trebali posjetiti PINK DAY, mi ćemo navesti one koje nas uvijek rado vraćaju: prvo uopće ne sumnjamo da će i ovogodišnji Pink Day biti odlično organiziran, neizmjeriva količina pozitivne energije, prilika da na jednom mjestu isprobate nove hrvatske Rose’ uratke i izaberete svoje favorite. Stoga pozdravljamo ovogodišnji novitet B2B, rezerviran za profesionalce, koji će vam dozvoliti da u miru uradite upravo to. Kako se PINK DAY širi i izvan granica naše države, međunarodni karakter daje nam još jedan razlog, usporedbu susjednih rose stilova i izričaja. Osobno se veselim mogučnosti testiranja poveće količine pjenušavih rosea s kojima uvijek započinjem svoj PINK DAY. Nedvojbeno najružičastiji vinski dan u godini, stoga izaberite svoj PINK modni detalj i ne propustite provjeriti tko dolazi od vinara ove godine predstaviti svoja najbolja ružičasta vina i pjenušce.

U odbrojavanju do subote, prisjetimo se malo kako je to izgledalo prošle godine i koja su nam vina zapela za nepce..

 

 

P.S Ne zaboravite na WOW kutak – posebno dizajnirano i osmišljeno mjesto u sklopu festivala „Pink Day Zagreb“gdje se buduće nove WOW-ice mogu informirati o radu udruge WOW i njezinim aktivnostima, novostima, događanjima i zanimljivostima. U kutku se informira o izlagačima vinarima i vinima, maslinarima i uljima, o programu radionica ili ovogodišnjem afterparty-ju. Mogu se nabaviti popularne PINK DAY i WOW majice i vjedrice za vino. BE WOW – DRINK PINK!

Svakako provijerite sve dodatne sadržaje i informacije oko radionica, cijene ulaznice i after party-a na službenoj FB stranici eventa: 4.PINK DAY ZAGREB i na novoj web stranici: PINK DAY ZAGREB

 

 

***********************************************************************

PHOTO by: VJEKO SUNJIĆ

and courtesy of PINK DAY ZAGREB

 


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s