NAJAVA – PINK DAY Zagreb / 3.međunarodni festival ružičastih vina

PINK DAY 3

07.03.2015 / Muzej Mimara Zagreb / 12:00 – 19:00h

Cijena ulaznice: 80 kn za jednu osobu, 120 kn za par

Udruga Women on Wine/WOW već treću godinu za redom uoči Dana žena organizira Pink Day, Međunarodni festival ružičastih vina. Ove godine Festival će se održati 7. ožujka.2015 godine u predivnom prostoru Muzeja Mimara te će okupiti više od šezdeset najboljih proizvođača ružičastih vina i pjenušaca iz Hrvatske i inozemstva. Uz lagana i zavodljiva rosé vina, posjetitelji će moći kušati i ekstra djevičanska maslinova ulja odabranih maslinara na već drugom po redu Festivalu u Festivalu – Green in Pink. Na festivalu koji se u hrvatskom prijevodu romantično zove „Zeleno, što volim zeleno“ – izlaže dvanaest vrhunskih proizvođača ulja koja će se moći kušati tijekom cijelog dana.

Pink Week

Ove godine udruga WOW podiže ljestvicu malo više. Tako imaju i novost – PINK WEEK, tjedan ružičastih jelovnika, koji će trajati od 1.3.-6.3.2015. Naime, Pink Day ove godine započinje već 1. ožujka i to novim projektom Pink Week koji će trajati do 6. ožujka te ujedno najaviti tradicionalni Dan u ružičastom. Pink Week je enološko gastronomski projekt s humanitarnim ciljem – prikupiti sredstva za forum Europa Donna Hrvatska. U tjednu ružičastih jelovnika sudjeluju izabrani restorani iz cijele Hrvatske koji osmišljavaju jelovnike u duhu mediteranske prehrane i ružičaste boje i nude ih po promotivnoj cijeni. Dio prikupljenog novca donirat će se forumu Europa Donna Hrvatska. Ružičasto, eno-gastronomsko i humanitarno raspoloženje očekuje sve posjetitelje Pink Weeka!

Pink Le prase

Novac će se skupljati na način da je u svakom restoranu prisutna kasica prasica Le Prase u koju se može ubaciti dobrovoljni prilog za humanitarni cilj. Kasica prasica “Le Prase” je spremna u odabranim hrvatskim restoranima. Feed the Babe!

Popis restorana koji sudjeluju u PINK WEEK-u pogledajte na stranici događaja: https://www.facebook.com/events/363182043866739 ili na web stranici  http://www.womenonwine.com.hr/pink-week/

Pink week sparkling

Osim po odličnim ružičastim vinima, maslinovim uljima i humanitarnom karakteru, Pink Day je poznat i po edukativnim radionicama, predavanjima, okruglim stolovima te uglednim gostima-predavačima iz inozemstva. Na sve radionice potrebno se unaprijed prijaviti na: http://www.womenonwine.com.hr/pink-day/

Sve detalje programa možete pogledati na web stranici:
womenonwine.com.hr

Neka ružičasta energija krene, traje i traje i traje! Popinkite, poružičastite, porozite!

* All photos courtesy of WOW and Julio Frangen Photo World

Oglasi

Jedna misao o “NAJAVA – PINK DAY Zagreb / 3.međunarodni festival ružičastih vina

  1. Povratni ping: PINK WEEK i MEDITERANSKA PREHRANA U BORBI PROTIV KARCINOMA DOJKE | GastroKomadi…Wine, Food & Fabulous

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s