NAJAVA – Winterfest Ski&Wine

kopaonik

Skijanje, degustacije, edukacije, vinske staze, festival s više od 100 premium vina iz regije, škola vina i izlet do župskih vinarija, sve vas to čeka na Kopaoniku posljednjeg vikenda u ožujku!

 Planirajte svoj nezaboravan wine & ski vikend već sada! 

                                                      Što je Winterfest?

Winterfest je trodnevni festival vina koji spaja dvije stvari koje volite – vino i skijanje. Uživanje u degustacijama najljepših vina iz cijele regije kako na samim skijaškim stazama tijekom dana, tako i u večernjim satima u Grand Hotel & Spa**** na festivalu Winterfest premium wine selection. Svima onima koji vole skijanje i vino ovo je prilika za još jedan zabavan vikend u periodu kada je skijanje na Kopaoniku najljepše.

wf-skijanje

Winterfest je također i trodnevna konferencija o vinu, gastronomiji i vinskom turizmu koja će okupiti proizvođače vina, trgovce, studente, ugostitelje, hotelijere, turističke organizacije i agencije i medije iz cijele regije. U fokusu Winterfesta 2014. je vinski turizam. Ovogodišnji panelisti će kroz zanimljivu formu panel-diskusija pokušati da daju odgovore na zadate teme, kao i na mnogobrojna pitanja koja će dolaziti kako od voditelja diskusija, tako i od publike.

S idejom da se Winterfest učini još privlačnijim i zanimljivijim za goste Kopaonika, a učesnicima Winterfesta omogući dodatna promocija, kao i da ovaj zimsko – vinski festival izađe na snijeg, s vlasnicima koliba (kafića i restorana) na skijaškim stazama dogovoreni su posebni aranžmani. Degustatori/skijaši će na degustacije dolaziti sa Vinskim pasošem (ulaznica za festival) koji se prodaju zajedno s paketom Winterfest Ski&Wine. Tako ćete skijajući od kolibe do kolibe i degustirajući vino i hranu skupljati pečate u svojim vinskim pasošima, oni koji skupe najveći broj pečata dobivaju ulaz na Vinske igre bez granica. Pobjednika organizator nagrađuje vrijednim vinskim nagradama.

kopaonik ski

Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i jedan od najljepših centara u ovom dijelu Europe. Kopaonik ima i nevjerojatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snježnim pokrivačem tijekom godine. Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik s oko 62 km staza za alpsko i nordijsko skijanje kao i snowboard park koji je opremljen po najvišim standardima, sa stazom ukupne dužine 450 m, pravi su užitak za skijaše svih kategorija, od početnika do profesionalnih skijaša, snowboardera, zaljubljenika u noćno skijanje i skijaško trčanje. Kopaonik je omiljeni zimski centar među mlađom populacijom zbog dobre zabave i bogatog noćnog života.

ravel from g

Mi smo se ove godine aktivno posvetili promicanju ovog jedinstvenog događaja te smo udružili snage kako bi što efikasnije ponudili program za Winterfest – Wine & ski Kopaonik. Sve iz HR koji su zainteresirani za ovaj, po meni ludi i zanimljiv vinski festival sada mogu rezervirati direktno u HR preko naše partner agencije Dnevnik putovanja. Ako živite u Hrvatskoj, ako volite vino i skijanje, ako ne znate kako.. Sve potrebne informacije i rezervacije obavite na doljnji link…

REZERVACIJE:   http://dnevnikputovanja.hr/vikend-putovanja/winterfest/

Pažljivo pročitajte uputstvo za upotrebu WinterFesta. Kontraindikacije: neispavanost, nekontrolirani smijeh, proširen telefonski imenik, zaljubljenost..

Kopaonik noć

http://www.interfest.org.rs/

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s